Kapros ponty

4 fő részére

Nehézség:

könnyű

Beküldte:

hozzávalók

  • 4 szelet 20-30 dkg-os friss pontyszelet
  • 2 nagy paradicsom
  • 2 citrom
  • 1 evőkanál só
  • fehér bors
  • 1 csomag kapor

Elkészítés

A pontyszeleteket alaposan megmossuk, megszárítjuk. Hogy könnyen le tudjuk húznia paradicsom bőrét, egy edényben felforralunk vizet, beledobjuk a paradicsomot pár másodpercig. Sütőzacskóba először a paradicsomot tesszük, majd a halat. Mind a kettőt sózzuk, borsozzuk. A halra a kaprot, majd a citromszeleteket. A zacskót bekötjük, egy olyan edénybe tesszük, amit le lehet fedni, majd 10 percen keresztül magas fokozaton főzzük.

Hozzászólások

Új hozzászólásokat átmenetileg nem lehet beküldeni.

Ehhez a recepthez még senki sem fűzött megjegyzést.