Kapros ponty
4 fő részére
Nehézség:
könnyű
hozzávalók
- 4 szelet 20-30 dkg-os friss pontyszelet
- 2 nagy paradicsom
- 2 citrom
- 1 evőkanál só
- fehér bors
- 1 csomag kapor
Elkészítés
A pontyszeleteket alaposan megmossuk, megszárítjuk. Hogy könnyen le tudjuk húznia paradicsom bőrét, egy edényben felforralunk vizet, beledobjuk a paradicsomot pár másodpercig. Sütőzacskóba először a paradicsomot tesszük, majd a halat. Mind a kettőt sózzuk, borsozzuk. A halra a kaprot, majd a citromszeleteket. A zacskót bekötjük, egy olyan edénybe tesszük, amit le lehet fedni, majd 10 percen keresztül magas fokozaton főzzük.
Hozzászólások
Új hozzászólásokat átmenetileg nem lehet beküldeni.
Ehhez a recepthez még senki sem fűzött megjegyzést.